Auktoriserad AIF-förvaltare

Tipsa om sida


Wahlstedt & Partners som ingår i WS-gruppen har per den 3 oktober 2014 beviljats tillstånd av Finansinspektionen att förvalta alternativa investeringsfonder under lagen om förvaltare av alternativa investeringsfonder (LAIF).

Detta innebär att Wahlstedt & Partners även fortsättningsvis kan erbjuda kvalificerade riskhanteringstjänster och extern värderingsfunktion till AIF-förvaltare samt även erbjuda s.k. fondhotelltjänst som innebär en kostnadseffektiv helhetslösning där förvaltaren kan fokusera på förvaltning och försäljning och Wahlstedt & Partners ombesörjer alla andra stödfunktioner och administrativa processer.

För mer information kontakta Linnéa Wahlstedt, tel 08-562 602 41.


Vi expanderar under 2017!

Vår utvecklingsavdelning söker duktiga utvecklare och en utvecklingschef. Läs mer 

IVAR Microsoft Certified Partner

WS blir för åttonde året i rad Microsoft Certified Partner.

IVAR Microsoft Certified Partner

Vi söker kontorsansvarig/receptionist

Kontorsansvarig/Receptionist till Wahlstedt Sageryd. Wahlstedt Sageryd Financial... Läs mer