Nyheter i IVAR™ 2015

Tipsa om sida


Den 20 mars 2015 hölls årets release på Tändstickspalatset i Stockholm. Ann-Charlotte Olsson, VD för Wahlstedt Sageryd Financial Systems, hälsade välkommen och berättade kort om vad som hänt sedan förra året samt utvecklingsplanerna för nästa års version. javascript:uploadNextFile(false, ); beskuren 650x264

Vidare berättade Ulrika Nordgren, Johan Nordmark och Christine Rosenberg, samtliga från IVAR™s kundteam, mer om årets nyheter. Bland dessa kan nämnas helt nya instrumentprospekt, nya instrumenttyper, stöd för AIF-rapportering, förändringar i Solvens II modulen samt EMIR anpassning.


Vill du veta mer om årets release och vilka funktioner som tillkommit i IVAR™, kontakta kundteamet support@ws.se alt. 08-56 260 260.


Är du intresserad av att använda IVAR™ i din verksamhet? WS erbjuder IVAR™ på licensavtal, backofficeverksamhet samt fondhotell. Nytt för i år är även molntjänst. Kontakta Linnéa Wahlstedt för mer information, 08-56 260 241.Vi expanderar under 2017!

Vår utvecklingsavdelning söker duktiga utvecklare och en utvecklingschef. Läs mer 

IVAR Microsoft Certified Partner

WS blir för åttonde året i rad Microsoft Certified Partner.

IVAR Microsoft Certified Partner

Vi söker kontorsansvarig/receptionist

Kontorsansvarig/Receptionist till Wahlstedt Sageryd. Wahlstedt Sageryd Financial... Läs mer