Backoffice Services

Gör som ett 40-tal fondbolag, institutioner och diskretionära förvaltare. Effektivisera kapitalförvaltningen genom att outsourca finansadministrationen till WS Backoffice. Enkelt, effektivt och tryggt.

Fullservice

Luta dig tillbaka. Vi sköter allt. 

Expertis

Lång erfarenhet. I din tjänst.

Myndighetsanpassat

Regelkrångel. Nej tack. 

Kostnadseffektivitet

Stordriftsfördelar. Säger allt.

Fullservice

Kapitalförvaltning handlar i första hand om att skapa avkastning. Inte om administration.
Men för att förvaltningen ska fungera bra krävs en högkvalitativ finansadministration som tar hand om settlement, redovisning, balansrapporter, limitkontroller, riskrapporter, avkastningsrapporter och NAV-beräkningar.

WS Backoffice Services är experter på detta område och med hjälp av vårt egenutvecklade portföljsystem IVAR™ sköter vi all er administration och ansvarar för att beslutsfattare, kunder och myndigheter får all den information de behöver. När de behöver den. Så att ni kan fokusera på det som är viktigast: Att skapa avkastning!Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta Linnéa Wahlstedt på 08-56 260 241 eller linnea.wahlstedt@ws.se


Myndighetsanpassat

Myndigheternas krav på kapitalförvaltare är stora. Vi utför er rapportering enligt gällande regelverk. För fonder och fondbolag har Backoffice Services utvecklat effektiva systemlösningar för rapportering enligt AIFMD och UCITS IV. För pensionskassor och försäkringsbolag hanterar vi rapportering enligt Solvens II.

Backoffice med kunden i centrum

Läs om vad Backoffice erbjuder just för fondbolag, institutionella placerare och diskretionära förvaltare.

Expertis

Wahlstedt Sageryd har levererat ett av Sveriges bästa portföljsystem i över 20 år. Kring systemet IVAR™ har vi byggt upp en högeffektiv backofficeverksamhet med erfaren och högutbildad personal. Det är grunden för att vi år efter år kan leverera snabba, korrekta underlag till alla våra kunder.

Expertisen inom Wahlstedt Sageryd är bred och djup både inom det finansiella men även inom det systemtekniska. Denna kombination gör vår verksamhet stabil och samtidigt mycket flexibel vilket krävs för att hela tiden vara i fas med omvärldens föränderliga krav.

WS historia

Wahlstedt Sageryd startade sin verksamhet redan 1991. Läs om företagets utveckling sedan dess. 

Kostnadseffektivt

WS utvecklar sitt eget system IVAR™. Detta ger oss fördelen att vi kan skräddarsy systemlösningar som effektiviserar backofficearbetet på ett kostnadseffektivt sätt som skulle vara omöjligt för en mindre verksamhet. Vår storlek. Till din nytta.

Vi expanderar under 2017!

Vår utvecklingsavdelning söker duktiga utvecklare och en utvecklingschef. Läs mer 

IVAR Microsoft Certified Partner

WS blir för åttonde året i rad Microsoft Certified Partner.

IVAR Microsoft Certified Partner

Vi söker kontorsansvarig/receptionist

Kontorsansvarig/Receptionist till Wahlstedt Sageryd. Wahlstedt Sageryd Financial... Läs mer