IVAR™. Ordning och reda.

Beslutsfattare, kunder och myndigheter. Alla kräver ständig information om kapitalförvaltningens detaljer och utveckling. Att när som helst kunna ta fram nödvändig information kräver ett robust och kompetent portföljsystem. Vi ger dig IVAR™.

Heltäckande

Alla verktyg du behöver

Användarvänligt

Komplext men ändå enkelt

Flexibelt

Allt för att effektivisera

Tryggt

Byggd på stabil grund

Heltäckande

Ett system. En källa att hämta sin information ur. IVAR™ står till din tjänst med en komplett uppsättning verktyg för att registrera alla tänkbara transaktioner och leverera en total överblick av allt från allokering och avkastning till myndighetsrapportering och bokföring. På hela er portfölj eller delar av den. För vilken period som helst.

Smidiga verktyg för registrering av information kombineras med effektivitetshöjande funktioner som automatisk prisinhämtning, autorapportering och olika typer av varningsfunktioner. IVAR™ täcker in hela kedjan.

Den kraftfulla modulen för fondadministration levererar exakta detaljer om varje andelsägare och deras innehav och alla arvodesmodeller hanteras vid nav-sättningen.

Osäker på om IVAR™ verkligen klarar era krav?

Kontakta oss så berättar vi gärna vad IVAR™ kan göra för er.
Tel: 08-56 260 260

Användarvänligt

IVAR™ är ett omfattande och komplext portföljsystem med många avancerade funktioner men samtidigt väldigt användarvänligt. Den bekanta Windowsmiljön tillsammans med ett logiskt arbetsflöde gör det dagliga arbetet smidigt och effektivt.

Merparten av informationen i IVAR™ kan skickas till Excel. Bokföringsfiler exporteras enkelt i standardiserat SIE-format och kurser kan med automatik hämtas in från ett flertal prisleverantörer. Rapporter av alla de slag levereras automatiskt via mejl, print eller webb med hjälp av förinställda och redigerbara rapportpaketsfunktioner.

Till hjälp för kunderna finns en inbyggd manual, ett kundintranät och en mycket erfaren supportavdelning  som förutom mail- och telefonsupport även håller utbildningar och hjälper till med konsultarbeten. Allt för att snabba upp och effektivisera ert dagliga arbete.    

IVAR™-utbildning hos kund gör det lekande lätt

Läs om hur utbildning på plats skapade effektivare finansadministration för Dalarnas Försäkringsbolag

Flexibelt

Informationen i IVAR™ hämtas direkt när användaren ber om det. Det behövs inga nattliga batchkörningar. Välj att titta på informationen i vilka skärningar som helst. För vilka perioder som helst. Skapa egna vyer för maximal överblick. Lås dem eller dela med andra. Exportera information till ett flertal olika format och importera enkelt avslut och kurser automatiskt eller med hjälp av Excel.

Ta ut rapporter med rapportgeneratorn och skapa egna strukturer. Få total överblick via portföljvyn där innehaven visas med hundratals valbara parametrar. Anlita våra utvecklare för att skräddarsy egna funktioner och lösningar. IVAR™. I din tjänst.

Läs om hur IVAR™ hjälpte Lannebo Fonder

"Med Wahlstedt Sageryd har vi en stabil och flexibel partner med ett system som vi kan fortsätta att växa tillsammans med"

Tryggt

Portföljsystemet IVAR™ har utvecklats sedan 1991 och är inne på sin fjärde generation. Ett 70-tal svenska bolag förlitar sig dagligen på att IVAR™ gör sitt jobb. Stabiliteten från SQL Server tillsammans med certifieringen som Microsoft Certified Partner bidrar till ett mycket flexibelt system i fråga om användning och kundspecifika lösningar.

IVAR™ har full historik och spårbarhet av det som händer i systemet. En transaktion kan redigeras hur många gånger som helst. IVAR™ håller alltid koll på ändringarna, lagrar dem och justerar sedan varenda parameter. T.o.m i godkänd bokföring.

Olika varningar kan slås på för att upptäcka blankningar eller överträdelser av placeringspolicys. Rättighetssystemet säkerställer att rätt användare gör rätt saker. Kort sagt: Lita på IVAR™.

Läs om hur IVAR™ skapade ökad trygghet för Kommunal

"Med IVAR™ är vi inte låsta till en enskild leverantörs uppgifter utan kan enkelt ta ut rapporter och göra egna jämförelser"

Vi expanderar under 2017!

Vår utvecklingsavdelning söker duktiga utvecklare och en utvecklingschef. Läs mer 

IVAR Microsoft Certified Partner

WS blir för åttonde året i rad Microsoft Certified Partner.

IVAR Microsoft Certified Partner

Vi söker kontorsansvarig/receptionist

Kontorsansvarig/Receptionist till Wahlstedt Sageryd. Wahlstedt Sageryd Financial... Läs mer