Jobba hos oss

Tipsa om sida


Vikariat med goda möjligheter till fast anställning: Backofficemedarbetare till Wahlstedt Sageryd Financial Services


Wahlstedt Sageryd Financial Services AB är ett fullserviceföretag i finansbranschen. Vi tillhandahåller tjänster och systemlösningar till fondbolag, institutionella placerare och diskretionära förvaltare. Vi är idag cirka 40 medarbetare. Kontoret ligger i centrala Stockholm.

Vi söker nu en medarbetare som kan vikariera för föräldraledighet till vår backofficeavdelning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.


Arbetsuppgifter:

Som finansiell handläggare ingår du i ett backoffice team där du har eget ansvar för det löpande arbetet med dina uppdrag. I arbetsuppgifterna ingår bl. a. affärsregistrering, avstämningar och värdering av portföljer, andelshantering samt navkursberäkningar. Arbetet innefattar även bokföring och redovisning av värdepappers- och andelstransaktioner.

Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, depåbanker och andra motparter. Kvalitet i leveranserna är en grundläggande framgångsfaktor för oss.

 

Din profil:

För att du ska trivas i den här rollen krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt, vi följer checklistor och rutinbeskrivningar för att säkerställa kvaliteten i våra leveranser. Vi håller mycket hög servicenivå gentemot våra kunder, förmåga att kommunicera internt och externt samt skapa goda arbetsrelationer är en förutsättning. Arbetet kräver att du tar stort ansvar för dina uppgifter men också att du har god samarbetsförmåga då gruppen har ett övergripande gemensamt ansvarar för att arbetet utförs korrekt.


Erfarenhet och Kvalifikationer:

Akademisk Utbildning, gärna med inriktning ekonomi.

Minst 5 års erfarenhet från finansiell-/värdepappersadministration

Goda kunskaper svenska och engelska

Goda kunskaper i Excel

Meriterande: Arbete inom bank och finans, arbetat med fondadministration/Backoffice


Arbetstider: Heltid, 38,5 timmar/vecka, vi följer Finansförbundets kollektivavtal

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Vi går löpande igenom ansökningarna, så skicka in din ansökan idag.

Låter det intressant?


Skicka din ansökan till rekrytering@ws.se.


Vi ser fram emot din ansökan!
Extraanställning: Backofficemedarbetare till Wahlstedt Sageryd Financial Services


Wahlstedt Sageryd Financial Services är ett expansivt företag i finansbranschen som tillhandahåller olika typer av tjänster inom kapitalförvaltning. Våra kunder består av institutionella förvaltare, fondförvaltare och diskretionära förvaltare. Vi är idag cirka 40 medarbetare. Kontoret ligger centralt i ljusa lokaler.


Till vår backofficeavdelning söker vi extra arbetskraft som kan stödja oss vid arbetstoppar och under ledigheter. Vi söker extramedarbetare dels till fondgruppen och dels till gruppen för institutionella kunder. Upplärningen är omfattande och vi önskar att ni kan planera för minst ett års extraarbete. Det finns goda möjligheter till sommarjobb.


Intresse av finansiell ekonomi och redovisning är värdefullt för arbetet. God analytisk förmåga är viktiga egenskaper liksom ett trevligt sätt och god samarbetsförmåga. Noggrannhet i detaljerna är en förutsättning för att leveranserna ska bli bra.


Hör av dig så berättar vi mer!


rekrytering@ws.se


Vi söker medarbetare till backoffice!

Vikariat för föräldraledighet med goda chanser till fast anställning. Jobba hos oss

IVAR Microsoft Certified Partner

WS blir för åttonde året i rad Microsoft Certified Partner.

IVAR Microsoft Certified Partner

Vi söker extramedarbetare!

Läser du ekonomi eller finans och vill jobba extra några dagar i veckan? Jobba... Läs mer